..

Hrabra Merida (Brave)

hrabra merida

Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i sa Meridom Hrabrom, glavnom junakinjom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zveri.  Merida je vešti strelac i plahovita kćer kralja Fergusa i kraljice Elinor. Odlučna u tome da sama skroji vlastiti životni put, Merida prkosi staroj tradiciji običaja koji predstavlja svetinju gospodarima zemlje: velikom lordu MacGuffinu, nabusitom lordu Macintoshu i mrzovoljnom lordu Dingwallu.
Njena dela uskoro će uzrokovati haos i bes u kraljevstvu, a nakon što se za pomoć obrati ekscentričnoj staroj Veštici koja joj ispuni zlu želju, Merida će morati otkriti pravo značenje hrabrosti kako bi sprečila kletvu u obliku divlje zveri pre nego bude prekasno…

Komentari

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Hrabra Merida (Brave)”

  1. Crtani je STRAVA!!! Zanimljiv je, mada sam se malo rasplakala kada Meridi nije uspela da spase mamu :((( Ali na kraju je uspela!!! :)))

  2. Crtani je STRAVA!!! Zanimljiv je, mada sam se malo rasplakala kada Meridi nije uspela da spase mamu (( Ali na kraju je uspela!!! ))

Leave a Reply

Crtani Film na Srpskom, sa Prevodom, za Decu Crtani