Twitter response:

Hrabra Merida (Brave)

Hrabra Merida (Brave)

Još od pradavnih vremena priče o epskim bitkama i mističnim legendama prenosile su se s generacije na generaciju kroz neravne i misteriozne predele Škotske. Slična će se stvar dogoditi i sa Meridom Hrabrom, glavnom junakinjom koja će se suočiti s tradicijom, sudbinom i najžešćom zveri.  Merida je vešti strelac i plahovita kćer kralja Fergusa i kraljice Elinor. Odlučna u tome da sama skroji vlastiti životni put, Merida prkosi staroj tradiciji običaja koji predstavlja svetinju gospodarima zemlje: velikom lordu MacGuffinu, nabusitom lordu Macintoshu i mrzovoljnom lordu Dingwallu.
Njena dela uskoro će uzrokovati haos i bes u kraljevstvu, a nakon što se za pomoć obrati ekscentričnoj staroj Veštici koja joj ispuni zlu želju, Merida će morati otkriti pravo značenje hrabrosti kako bi sprečila kletvu u obliku divlje zveri pre nego bude prekasno…

Komentari

5 Komentari

 1. Crtani je STRAVA!!! Zanimljiv je, mada sam se malo rasplakala kada Meridi nije uspela da spase mamu :((( Ali na kraju je uspela!!! :)))
  Reply 25/02/2013 at 11:41 am
  • Crtani je STRAVA!!! Zanimljiv je, mada sam se malo rasplakala kada Meridi nije uspela da spase mamu :(( Ali na kraju je uspela!!! :))
   Reply 27/02/2013 at 2:10 pm
 2. Crtani je STRAVA!!! Zanimljiv je, mada sam se malo rasplakala kada Meridi nije uspela da spase mamu (( Ali na kraju je uspela!!! ))
  Reply 25/02/2013 at 11:41 am
 3. crtani je odlčan najbolji na svjetu
  Reply 14/11/2014 at 7:42 pm

Leave a comment